Snyggt och bekvämt kan gå ihop. Det finns klänningar som är vackra att se på och som är sköna att ha på sig. Faktum är att den här typen av klänning är den bästa. Den är kul att ha på sig samtidigt som du känner dig attraktiv. Här är sådant som du bör tänka på då du vill köpa en klänning som ser bra ut och som du känner dig bekväm i.

Köp inte för små klänningar!

Rätt storlek är a och o. Det finns ingen mening med att köpa en klänning i mindre storlek. Det här är något som många gör för att de tänker att de ändå måste gå ner i vikt. Men det kan ta tid att gå ner i vikt. Klänningar som är för små åker snabbt in i ett hörn av garderoben där de glöms bort.

Köp rätt storlek nu. Även om det är rea och det bara finns exemplar i mindre storlekar bör du låta bli. Undvik också klänningar som passar om du bara suger in magen och undviker att sitta eller böja dig. Det här kommer inte att vara bekvämt ens under en kortare stund!

Tyg som andas

Klänningens tyg påverkar också hur den upplevs. En varm sommar är det skönt med klänningar som har tyg som andas. Du känner dig luftig och lätt samtidigt som du är fin. Det finns syntettyg som lätt blir svettiga och det är något som kan synas. Om kjolen får en stor fläck av din svett är det inte kul. Då vågar du inte resa dig upp från plaststolen då du väl har satt dig på den.