Du kanske inte vill att löshåret ska märkas. För många är det viktigt att extensions ser naturliga ut. Det är klart att folk blir förvånade då du hade kort hår igår och kommer med att långt hårsvall idag. Det kommer att märkas! Men om löshåret ser naturligt ut kommer folk att undra hur ditt hår kunde växa så snabbt.

Löshår ger olika effekt

Nu är det inte så att du måste använda löshår för att få långt hår. Det kan också användas för att fylla ut och ge mer volym. Dessutom kan frisören jobba med olika färgnyanser för att få den önskade effekten. Det är upp till dig att uttrycka dina önskemål inför hårförlängningen. Om du går till ett proffs ska du få ett resultat som du blir nöjd med.

Känslan med extensions

Andra kommer att se att du har blivit fin i håret och det är ju bara positivt. Det är inte säkert att de inser att det beror på att du har satt in löshår. Men själv kommer du ju att känna av detta. Frågan om löshåret kommer att märkas handlar också om hur du själv kommer att uppfatta det.

Det är viktigt att du får hårförlängning som inte stör dig. Det får inte bli så att du inte kan ta hand om ditt hår på grund av löshåret. För att undvika detta ska det extra håret sättas in på ett smart sätt. Det måste ligga på ett följsamt sätt och inte skapa trassel och konstiga buckliga ställen på ditt huvud.

Om du själv märker löshåret hela tiden kan det bli irriterande. Prata om saken med den som ska sätta in extensions och fråga hur olika teknik kan minska känslan av att något har klistrats in eller klippts fast i ditt hår.

Läs mer på Hello Bombshells hemsida!